Kulk Elektrotechniek

Uw elektricien in Leiden en omstreken

Kulk Elektrotechniek is een jonge, frisse en meedenkende onderneming. Communicatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Het is dan ook ons streven om de wensen van de klant zo nauwkeurig mogelijk op te volgen, waarbij wij uiteraard de veiligheid en netheid van ons werk niet uit het oog verliezen. Wij staan voor vakkundigheid en betrouwbaarheid. Door de ruime werkervaring zijn wij thuis in alle facetten van de elektrotechniek.

Remco Kulk
Remco Kulk

Of het nu gaat om grote of kleine aanpassingen aan de elektrotechnische installatie, u bent hiervoor bij ons aan het juiste adres. Twijfelt u aan de betrouwbaarheid van uw installatie, laat hem dan door ons controleren en doormeten.

 

UNETO-VNI erkend

UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Deze organisatie richt zich op ontwerp, advies, uitvoering en beheer van technische installaties. Een UNETO-VNI erkend bedrijf is in het bezit van alle vakdiploma’s. Voor u als klant is het een voordeel om met een UNETO-VNI erkend bedrijf in zee te gaan. U bent dan verzekerd van een vakkundig installateur.

Sponsor Voorschoten’97

Komend seizoen prijkt het logo van Kulk Elektrotechniek licht & advies op de kleding van Voorschoten’97. Na de zomerstop lopen alle trainers van Voorschoten ’97 in een shirt met het logo van Kulk Elektrotechniek licht & advies op het voetbalveld.

Natuurlijk zijn wij hier hartstikke trots op. Zelf zijn Godwin en Remco namelijk vaak op de club te vinden als supporter van hun zoons. Godwin zal het shirt met het Kulk logo ook zelf dragen als trainer. Dat maakt het sponsoren van de Voorschotense club natuurlijk extra leuk!😀

Sponsor damesteam Alecto


Kulk Elektro is sinds kort trotse sponsor van het damesteam MB2 van hockeyvereniging Alecto uit Leiderdorp.
Ons vernieuwde logo staat voortaan op de achterkant van hun wedstrijdshirt. De dames staan daarom nu met de rug op deze foto. :-)